Welcome, visitor! [ Register | LoginRSS Feed  | 


 

€62,000

Vikendica na Borskom Jezeru

  • Država: Srbija
  • Grad: Bor
  • Ulica i broj: Borsko Jezero
  • Poštanski broj: 19210
  • Objavljeno: 10. septembra 2014. 23:25
  • Ističe: This ad has expired
Fontana-682 (1)
Fontana-682 (2)Fontana-682 (3)

Tekst oglasa:

Borsko jezero, iznad glavne plaže, sa lokalom od 60 m2 + bašta + 4 ara, IZUZETNA lokacija, LUX!!!

Vikendica je locirana iznad glavne plaže na Borskom Jezeru na regionalnom putu Bor – Žagubica – Beograd. Nadmorska visina je 400m. Nalazi se u urbanizovanom naselju sa još 199 vikend kuća. Snabdevena asfaltnim ulicama sa obe strane placa, vodom, trofaznom strujom, kanalizacijom i telefonom. Urbanistički je naselje tako rešeno da je protkano zelenim pojasevima između vikendica i stazama, kojima bez obilaženja može da se stigne najkraćim putem do jezera. Jezerska voda je veoma čista, nema zagađivača. Poribljena je sa više vrsta riba. Jezero takođe ima i kamp koji je dosta veliki i svake godine je pun u periodu Maj – Septembar. Takođe ima i više prodajnih objekata – samousluga i nekoliko kafića na samoj plaži.
Na nekih 6 metara od placa prolazi regionalni put Bor – Žagubica, što vikendicu čini dostupnom i u zimskom periodu jer se put redovno čisti zbog autobuskih linija. Nastavljajući dalje regionalnim putem prema Žagubici nalazi se planina Crni Vrh.
Vikendica se nalazi na placu veličine 4 ara, izgrađena od mešovitog materijala, malterisana spolja i iznutra, međuspratna konstrukcija delom betosnka ploča, predsoblje i WC a sobe kombinacija lakog betona i drveta. Plafon dnevne sobe ukrašavaju grede koje su noseća konstrukcija za gornje sobe.
U prizemlju se nalazi dnevni boravak, trpezarija i kuhinja koje su od dnevne sobe odvojene šankom i podignute za jedan stapenik. Iz trpezarije polaze masivne drvene stepenice koje vode na sprat a ispod kojih se nalazi špajz odvojen od trpezarije vratima. Kupatilo sa WC-om je na spratu u pločicama sa ugrađenom tuš kadom i umivaonikom sa bojlerom od 80 litara. Deo kupatila je kosi krov.
Iznad dnevne sobe nalaze se dve spavaće sobe sa kosim krovom i izlazom na zajdničju terasu sa koje se pruža lep pogled na jezero. Ispred vikendice nalazi se terasa (4,5 x 2,2m) ispod koje je podrum.
Sa leve strane vikendice sagrađen je lokal sa terasom od 60m2, spoljnim šankom, spoljnom – letnjom kuhinjom i spoljnim wc-om. Namena je bila otvaranje picerije.
Iznad vikendice na visinskoj razlici od ok 2m urađen je plato na kome je urađen temelj – pomoćnog objekta – garaže dimenzije 3,2m x 6,2m, planirana sa krovom na 2 vode, radi kasnijeg preurđenja u apratman.
Ostali deo dvorišta – placa je pokriven travom. Ulaz u plac je direktno sa regionalnog puta. Plac je potpuno ograđen i ima 3 kapije od kojih jedna velika klizna za ulazak automobila i druga mala za ulazak ljudi, treća kapija se nalazi sa gornje strane placa i služi za izlazak na gornju ulicu.
Vikendica je vlasništvo, uknjižena je u katastar nepokretnosti kao i plac na kome se nalazi. Izvršen je i tehnički prijem vikend kuće. Posedujemo sva dokumenta i projekte za sve objekte na navedeom placu.

Ad Reference ID: 4145410c02c14217

   

4997 total views, 3 today

  

To inquire about this ad listing, complete the form below to send a message to the ad poster.

Information about the ad poster

  • Listed by: Gary
  • Member Since: 10. septembra 2014.

Other items listed by Gary

  • No other ads by this poster found.
Latest items listed by Gary »